1 November 2021 – Spanning!

Owh owh owh owh!! 🥴🙃🤷🏼‍♀ Ben helemaal van de leg…. 🐔🐔🐔🐔

Maar het is te spannend om niet te delen dit..

Ik zit dus regelmatig (lees zo’n 3x per dag) mijnumcu af te speuren op nieuwe bevindingen in de verslagen enzo 🤣

En nu kreeg ik net nadat ik had afgesloten melding van een nieuw geplande afspraak. En zag ik ineens dat er voor maandag 15 November een afspraak op de medische dagbehandeling is ingepland. Waar ik dus vorige keer mijn immuuntherapie kreeg en waar ze dus ook chemo geven.

Dus ik denk gelijk… Misschien krijg ik dan wel chemo!! Dat je daar blij mee kan zijn is best gek, maar ik ben er blij mee 😂 Maar niet te blij zijn, want straks is het iets anders. Maar wat dan 🤔

Met dat ik zit te bespreken met Eli wat het anders zou kunnen zijn, word ik gebeld. Uw scans worden vervroegd, morgen om 11.35 en donderdag om 12.00. Huhhh?! Uh oké….

Nou ben ik dus ergens heel blij…. Alleen de rede waarom hoor ik dus morgen pas. Want tussen 9 en 10 heb ik een belafspraak met mijn oncoloog.

Dat ik koorts kreeg en naar het ziekenhuis ging heeft dit in gang gezet. Want de dienstdoend oncoloog van de SEH heeft dit dus aangevraagd. Dat had ik al gezien;

Gelieve beeldvorming te vervroegen.

Punt…. 😅 GEEN UITLEG, NIKS!

Maar het was dus toch ergens goed voor!

Uit de verslagen maak ik op dat in mijn hoofd de tumor aan de voorkant niet meer te identificeren is(ze zullen niet bedoelen dat ie z’n naam niet wil zeggen denk ik 🤪) en die linksachter is ongewijzigd. Dat was wel een domper na die extreme bestraling. Maargoed, hij is ook niet gegroeid na al die weken en dat was vorige keer wel.

De tumoren in mijn long; de grootste tumor van 16mm is ongewijzigd, de andere tumoren zijn van 11mm naar 13mm en van 5mm naar 7mm gegroeid. Enkele kleine lijken verdwenen, maar er is een ct gemaakt met plakjes van 3mm, dus die kunnen er ook tussen vallen.

Dus waarom de scans nu vervroegd worden? 🤷🏼‍♀ of omdat het beter is dan ze dachten en ze het nu al aandurven om weer te behandelen. Of omdat ze iets zien wat ze niet bevalt en ze niet langer willen wachten…..

Wat het is horen we morgen, spannend!!!

Stuiterstuitertoinktoink 🤪🙃🥴🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *