10 Augustus 2021- Vriendjespolitiek!

Beste allemaal,

Helaas kan ik nog geen nieuws melden. Ik heb nog steeds geen idee wanneer ik terecht kan, en hoop dat hier snel verandering in komt.

De artsen van het UMCU moeten namelijk mijn complete scans opnieuw beoordelen omdat mijn lieftallige neuroloog niet zo goed mee werkt.

Nadat hij het vrijdag überhaupt al een probleem vond om me door te verwijzen naar het UMCU omdat dit volgens hem lastig was. Werd dat gelukkig na een woordenwisseling, hulp van bekende en zelfs een andere neuroloog uiteindelijk toch ineens niet meer lastig….

Daarop heeft hij wel de 3 A4tjes tellende verwijsbrief(met voorgeschiedenis, onderzoeken die al gedaan zijn en gelezen scans) ingeruild voor een verwijsbrief met slechts 2 zinnen. En die ook pas maandag (nadat ik zelf weer had gebeld) in plaats van vrijdag gestuurd. Bedankt hè!

In het UMCU vonden ze dit onacceptabel, en zetten ze gelukkig alles op alles om me zo snel mogelijk te helpen. Ze hebben mij op diverse spoed plekken gezet. Maar al met al kost alles opnieuw bekijken toch tijd.

Heb wel gelijk een second opinion, als we het dan toch positief moeten bekijken 😉

Dus, wordt weer vervolgd… Voor de arts krijgt dit ook zeker nog een staartje….

Wel wil ik iedereen nogmaals bedanken voor alle kaartjes, bloemen, chocolaatjes en lieve woorden/berichtjes! 🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *