15 Oktober 2021 – Te veel gedaan..

Goedemorgen allemaal!

Een regenachtig dagje. Mooie dag om in bed te blijven met een serie op zou ik zeggen. En dat is precies wat ik ga doen. Want ik voel me niet lekker!

Gister had ik ook al een slechte dag. Tante Ellen was op bezoek, verder had ik heel de dag niks. Maar toch was ik dood en doodmoe. Ik koppelde dat aan woensdag. Toen had ik namelijk echt wel te veel gedaan achteraf gezien. Ik ben bang dat ik toen misschien toch een klein virusje heb opgepakt want ben daarna aan de diarree geraakt, heb t constant koud en voel me algeheel gewoon niet lekker.

Ik wordt nauwlettend in de gaten gehouden door Eli. Die is al bang dat het weer wat ergs is. Maar gelukkig ken ik mijn lijf erg goed en dat is het niet. Dat voel ik wel aan. Dus geen rede tot paniek.

Maar naar stal gaan en vanavond bezoek ontvangen moet ik vandaag dus helaas overslaan! Baal ik van. Maar even gezond verstand gebruiken!

Ik blijf dus lekker onder de wol, met mijn deken. Die nu wel hard vooruit gaat 💪🏻 Er staan 2 verse koppen soep voor me klaar, kippensoep en groentesoep. Ik heb een volle fruitmand. Dus ik kom de dag wel door 😊

Voor iedereen een fijn weekend ❤😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *