18 Oktober 2021 – Even helemaal klaar mee..

Zo, en nu ga ik even lekker klagen..

Ik heb vandaag een ontzettende kutdag! Waarschijnlijk ook omdat ik weinig heb geslapen. Maar ook omdat ik momenteel het allemaal even spuug en spuugzat ben.

Ik lig al weken binnen op bed. Weinig variatie. Weinig te doen. Weinig uitzicht.

Ik heb afgelopen maanden veel te voortduren gehad lichamelijk gezien, en ook gewoon echt pech. Behandelingen, hersenvliesontsteking, leverontsteking, allergische reactie, buikgriep. Ik doe overal aan mee, en daardoor lijkt er weinig vooruitgang in mijn herstel te zitten. Dat is natuurlijk op al die vlakken niet zo, maar omdat ik elke keer wat nieuws krijg gaat mijn conditie gewoon eerder achteruit dan vooruit.

Omdat ik niet weet hoe lang dit allemaal nog duurt en wat er van binnen allemaal gebeurt heb je ook weinig om aan vast te houden. En dat maakt het echt heel lastig.

Staan, lopen en zelfs zitten hou ik maar kort vol. Dat beperkt zo erg wat te kunt doen. En film kijken etc komt onderhand ook je neus uit. 2 weken geleden heb ik Disney+ aangeschaft en ik heb inmiddels 64 films gekeken. Nou… Kan ik binnen een maand mn abbo weer opzeggen 😆

Ook de gedachte dat je hier alleen maar ligt zonder leuke dingen af te strepen die je graag zou doen maakt het moeilijk. Misschien heb ik maar kort, en die wil ik dan gewoon niet op bed doorbrengen. Maargoed.. Ik zal wel even moeten.

Maar daar heb ik dus vandaag echt wel moeite mee…. Ik wil leuke dingen doen met leuke mensen, naar buiten, naar Auk, een paar uur beneden zitten, zelf mn eten koken, etc.

Hele simpele dingen, normale dingen voor iedereen…

De huisarts was er vandaag weer even en die probeerde toch een positieve noot te geven. Dat mijn buikgriep toch weer over is. Dus dat mijn lijf echt wel hard werkt. En dan hopelijk dus ook tegen de kanker. Maargoed dat is tot eind November alleen maar een hoop….

Morgen ga ik kostte wat t kost naar Auk! Want sommige dingen wil ik gewoon echt doen ook al moet ik daarna op de blaren zitten.

Denk dat het ook moeilijker wordt door het weer. En omdat ik weinig frisse lucht/buiten zie. Dus ik denk dat ik wat vaker met de rolstoel naar buiten moet en iemand anders gewoon hard moet laten werken..

Ik schrijf dit hier op de pagina zodat ik het later terug kan lezen. Want deze pagina blijft tenslotte ook een beetje mijn dagboek. Al probeer ik wel om maximaal 1 keer per 1 of 2 dagen wat te plaatsen om jullie niet te overspoelen. Soms heb ik behoefte om vaker wat te noteren, en dat doe ik dan dus maar gewoon.

Morgen weer positief hoor mensen 🙋🏼‍♀

Wil niet zielig gevonden worden ofzo, daar ben ik niet op uit. Moest het gewoon even kwijt. Dat lucht soms echt wel op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *