2 Januari 2022 – Het nieuwe jaar is begonnen..

Nieuwjaarsdag hebben we ook weer gehad. En nu het 2 Januari is maak ik even een post om iedereen die ons heeft geholpen, hulp heeft aangeboden of nog komt helpen in het zonnetje te zetten ☀☀☀

Zonder jullie allemaal waren we echt niet zo ver als we nu zijn. En dan had het nog veel meer stress opgeleverd dan het nu al gedaan heeft. En stress is voor mijn herstel niet optimaal, dus hoe minder hoe beter!

Morgen begint de tegelzetter aan onze vloer en volgende week maandag komen ook de stukadoor en de schilder. Dan begint het geheel hopelijk weer op een huis te lijken.

Afgelopen weken hebben we enorm veel hulp gehad, dus ik kan niet iedereen bij naam noemen. Maar hoe groot, klein, sterk, lang, cruciaal of nodig de hulp ook was; elk deeltje heeft bijgedragen aan het feit dat we nu zo ver zijn dat de tegelzetter, stukadoor en schilder gewoon nog op tijd kunnen beginnen. En dat wij dus ook op tijd kunnen verhuizen 🥳🥳🥳

Vanaf aankomende week kan ik dus ook eindelijk weer een paar flinke stappen terug doen. Op een enkele dag na dat ik wat dingen aan moet wijzen kan ik mij nu weer richten op mijn lijf, conditie en gezondheid.

Want het enige goede voornemen dat ik heb is beter worden 💪🏻

Fijne zondag iedereen 💋❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *