2 September 2022 – Iedereen bedanken!

Via deze weg wil ik nogmaals iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan mijn doneeractie door te doneren, te delen, tips te geven of wat dan ook.

🍀Jullie zijn geweldig🙏🏻❤

Elke eerste van de maand word namelijk het geld van de doneeractie gestort. Gister was dat een bedrag van maarliefst 14029.65,-

Ongelofelijk onwerkelijk, maar zo fijn!! 🥳🥳

Mijn bestelling voor de nieuwe kuur is de deur dus al uit! En niet vervelend; door de kortingen die daar nu zijn ook gelijk ietsje meer kunnen bestellen 🙏🏻💪🏻 Dat is toch al weer extra 🥰 met dit deel kan ik nu vooruit tot 11 januari.

Ben alleen wel benieuwd wat ze daar denken van een bestelling van iets meer dan 10.000 euro 😂😅🙈

Van het restant + het geld wat ik privé gestort had gekregen heb ik gister mijn andere deel van de kuur ook al opgehaald samen met moeders. Met dit deel kan ik vooruit tot 9 november, meer was niet op voorraad. Dat is 2 dagen na mijn scan.

Hopelijk krijg ik voor die tijd nog wat donaties om ook hiervan weer extra te halen.

Maar wat ik het allermeeste hoop is dat mijn laatste tumor op die scan ook weg is en dat het einde dan eindelijk in zicht is! Want eerlijk is eerlijk het is af en toe best vermoeiend. Zeker nu geld een ‘extra zorg’ is geworden na zo’n tijd. In het begin ging dit allemaal nog wel, maar nu grote bedragen nodig zijn en de interesse voor een hoop mensen een beetje naar de achtergrond is word het pas echt hard werken.

Maar we geven nooit op 💪🏻🍀

Aankomende zondag mag ik dan toch 33 kaarsjes 🎂 uitblazen 🥳🥳

Wie had dat gedacht, behalve ikzelf 😉

Ik ga dat vieren met een deel van de familie op een weekendje weg in Oostende(Be) waar Opa woont. De rest van de familie moet een weekje langer wachten 🤣

Fijn weekend alvast 😘❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *