24 Oktober 2021 – Vrijgezellenfeestje Jelmer

Goedemorgen allemaal.

Afgelopen dagen had ik mezelf rustig gehouden in de hoop dat ik zaterdag mee kon naar het vrijgezellenfeestje van mijn broertje Jelmer. Uiteraard kon ik dat hier niet noemen, want ik was degene die hem met een smoesje moest gaan afleveren.

Nou, dat is gelukt. Hij had niks in de gaten en was helemaal verbaasd. Ze zijn eerst gaan streetgolven, dat heb ik overgeslagen. Maar ik ben met Eli aangesloten op de bbq boot. Mooi plekje voor mij achterin de boot zodat de kans op eventuele besmetting met iets zo klein mogelijk was 👌🏻 Perfect!

Ik ben uiteindelijk met reizen erbij zo’n 6,5u weggeweest en het ging echt heel goed. Ik ga echt vooruit 🙏🏻😁 Nu ben ik wel iets meer moe, maar dat is logisch. Het is in ieder geval niet zo dat ik heel de dag op bed moet blijven ervan.

Dus ik ga zo koffie drinken bij mama, vanmiddag ❌❌❌ Ajax-PSV beneden kijken en vanavond krijg ik visite 😁

Morgen heb ik een dag niks. Lijkt me wijs. Want dinsdag moet ik weer op tijd in het ziekenhuis zijn voor bloedprikken en controle bij mn arts.

Tot slot nog weer even een bedankje voor iedereen die me kaartjes en cadeautjes hebben gestuurd 🍀 Van sommige mensen krijg ik zelfs elke week een kaart 😍 super lief! En heb nog maar 1 rijtje vrij om kaarten op te hangen voor we een nieuwe plek moeten zoeken. Zal snel weer even nieuwe foto’s maken.

Fijne zondag iedereen 😘❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *