29 Oktober 2021 – Dagje spoedeisende hulp

Goedemorgen allemaal,

Waar van de week de woensdag zo mooi begon, werd de donderdag iets ongemakkelijker. Zoals ik had verteld moest ik uit voorzorg weer starten met de antibiotica. Braaf gedaan, maar blijkt dat dus net het pilletje waar ik dus allergisch voor ben en was ik dus weer vuurrood en het ergste van alles, die JEUK!!!! Alweer 🙈🙈 Vreselijk!!

Gelijk het ziekenhuis gebeld. En moest er dus na 1 tablet al weer mee stoppen. En hij staat nu als aantekening in mijn dossier. En gelukkig had ik de anti jeuk tabletten nog, dus heb er stiekem gelijk 2 ingenomen 😂

Ik had verwacht dat het daarmee dan wel klaar was. En gister ben ik dus gewoon bij mijn moeder wezen eten en daarna naar Auk geweest. Wel met tomatenhoofd, maargoed als dat het ergste is 🍅🍅🍅🤣

Eenmaal thuis voelde ik me steeds minder lekker, dus mijn temperatuur gemeten en die was 38.1. Hmmm… Twijfel of ik het ziekenhuis zou bellen, want dat moet eigenlijk bij koorts. Maar ik had niet zoveel zin om midden in de nacht naar het ziekenhuis te moeten, dus pcm genomen en duimen voor t beste. Nou, dat beste bleef dus uit. Want de koorts steeg naar 38.3 en nu vanmorgen zelfs 38.5.

Dus vanmorgen vroeg gelijk maar weer het ziekenhuis gebeld. Daarop werd ik weer teruggebeld door mijn oncologisch specialist. Met als resultaat; Nu gelijk naar de spoedeisende hulp komen 🥴 want ik zou geen koorts moeten kunnen hebben met de prednison….

Er is bloed geprikt, een aantal dingen zijn op kweek gezet. Longfoto’s gemaakt, buikfoto’s gemaakt en straks krijg ik nog een scan van mijn hoofd. Ze tasten in het duister, want ik heb wel koorts, maar m’n bloeduitslagen zijn niet schokkend afwijkend. Wel iets verhoogd ten opzichte van dinsdag. Door de prednison kan ik eigenlijk geen koorts hebben. In theorie.. Maargoed, praktijk wijst toch uit dat het wel kan.. Dus ik lig hier voorlopig nog wel even….. Verdere info volgt later weer. Iedereen bedankt voor de lieve berichtjes.

#Update
Nou, ik ga weer naar huis. Niet omdat het mag, want ze willen me eigenlijk houden… Maar ik ben binnenstebuiten gekeerd, alles ziet er goed tot redelijk uit. Er is geen echte duidelijke verklaring. Dus ik zie dan geen rede om weer hier te blijven ’ter observatie’ om dan na een slechte nacht naar huis te kunnen omdat ze nog steeds niks weten.

Artsen willen alles verklaren en overal een rede voor. Soms is die er gewoon niet. Buiten dat acht ik mijzelf prima in staat om zelf te monitoren en aan de bel te trekken als ik het niet vertrouw. Tot ongenoegen van de artsen dan wel, maargoed die hebben pech haha.

Dus een dagje check ups en controles hebben alleen opgeleverd dat ze zien dat er op de snelle scan in mijn hoofd en longen geen (grote) plekken zijn bijgekomen. Daar ben ik dan wel weer blij mee. Stelt weer gerust voor eind november. Die zal wel een stuk uitgebreider zijn en ook kleinere tumoren kunnen zien. Maar voor nu ben ik blij met deze ‘uitslag’.

Fijne avond iedereen, ik duik straks lekker m’n bedje in..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *