4 Oktober 2021 – Apktje

Nou, ik zit weer in de auto. Terug naar huis. Uiteindelijk werd het een lange middag 😅 De echo duurde een uur. Ze hebben van mijn nek tot mijn kont alles gecheckt 😂 soort apk.

En…. Al mn overige organen; milt, galblaas, alvleesklier, nieren, bijnieren, schildklier, aorta, hart, darmen, lever, kleine lymfeklieren en alles wat ik nog vergeet is nog steeds vrij van uitzaaiingen🥳🥳

Dus dat is toch wel heel positief!

De 3 plekken in mijn buik heeft ze ook gemeten en daar krijg ik morgen de uitslag van.

Ook mijn bloed uitslagen waren echt al een heel stuk beter dan vorige week. Mijn lever gaat weer de goede kant op. En ik mag dus in hele kleine stapjes beginnen met afbouwen van de prednison. Van 100 naar 80 voor nu. Sneller durft ze nog niet. Maar het is weer een verbetering.

Waar ik zelf vooral blij mee ben is dat ik nu een ‘bewijs’ voor mezelf heb dat de alternatieve therapie die ik woensdag weer gestart ben werkt. Mijn bloedwaarde die zo slecht waren was woensdag gemeten. En na het bloedprikken ben ik gestart, zodat ik nu kon vergelijken.

Het lag namelijk in de lijn der verwachting dat mijn lever slechter zou worden. Ook de bulten in mijn buik lijken ineens echt kleiner te worden.

En dat dit allemaal nu zoveel verbeterd zijn, terwijl er verder niks aangepast is…. Geeft mij toch hoop 🙏🏻😎

De arts wil hier uiteraard niet zoveel van weten, aangezien het wetenschappelijk niet bewezen is, en dat is prima. Ze is op de hoogte, ik ken haar twijfels, en zij kent mijn motivatie om het toch te doen!

De rit naar en terug van het ziekenhuis gaat nog verbazend goed. Dat geeft ook aan dat ik echt wel vooruit ga, ook al lijkt het soms met kleine stapjes.

We staan momenteel namelijk weer in een hele lange file…. Lucky me! 🚗🚗🚗

Maar mijn dag kan toch niet meer stuk! 🥳

Zodra ik thuis ben kruip ik eerst weer lekker mn bed in. Want vermoeiend was het wel 🤤

Morgen laat ik jullie uiteraard graag weer weten hoeveel de bulten precies geslonken zijn 🙏🏻❤

Weer even een mooie ‘quote’ toegevoegd voor de goede vibe 😎🥳❤🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *