8 Oktober – Voor het eerst weer naar Aukje

Jaaaaaa 🥳🥳 eindelijk is het dan vrijdag! 🥳

De dagen duurde al lang, maar als je ergens naar uitkijkt en ondertussen jeuk hebt duren ze nog veel langer kan ik je vertellen! Afijn.. Allemaal vergeten, want het is zo ver.. Ik kan naar stal 😍😍🥰 en de zon schijnt me tegemoet!

Debby en Kyra hebben me opgepikt. Netjes mn nekkussen mee in de auto. En me voor de deur bij Aukje afgezet.

Even roepen; Aukieeeee! En ja hoor, mijn grote vriendin hinnikt en draait gelijk om in haar mooie versierde stal! Bedankt Joan, ze stond er feestelijk bij 🥳🥰🎉

Nou, dat werd natuurlijk traantjes wegpinken. En dan hebben wij wel zo’n leuke stal, iedereen doet gewoon gezellig met me mee ❤🙏🏻 hoe lief! 🥰 Haha!

Na een paar minuten knuffels en kroelen ontvangen nog even gaan zitten voor de stal. Waar mijn haar ook nog even in model werd gebracht. Erg lief van Aukje 🤪

Helaas komen aan leuke dingen snel een einde, want ik voelde letterlijk de energie uit mijn lijf wegstromen. Dus rap weer naar huis en het bed in.

Maar dit neemt niemand mij meer af ❤ Hier kan ik zeker een week op vooruit…

En laten we toevallig hebben afgesproken dat ik volgende week vrijdag weer ga, dus dat red ik dan mooi 😉

Na een hoop tips tegen de jeuk en de bulten heb ik mij gister compleet ingesmeerd met cbd balsem. En voor nu zie ik er een stuk minder uit, de jeuk is zo goed als weg en het vurige is eraf. Dus ook dat gaat de goede kant op.

Wat een positieve dag weer vandaag 😁🥳 Bedankt allemaal! Toppertjes 🥰❤😘

Fijn weekend lieve mensen 😘😘❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *