9 Oktober 2021 – Nagenieten..

Ik heb echt heerlijk geslapen!! Buiten dat het een geweldig mooie dag was, heb ik ook weer eens wat gedaan buiten mijn bed. Wat er duidelijk voor zorgt dat ik ook weer daadwerkelijk een beetje moe wordt en slaap s’nachts.

Afgelopen dagen ben ik wel bezig geweest met rommelen op en om mijn bed. Wasje draaien/vouwen/ophangen, bovenverdieping stofzuigen (ja oké, in 3 etappes🙈), eten maken, me zelfstandig kunnen douchen, etc. Dus ik ging zeker wel vooruit, en de dingen die ik deed kosten wel moeite. Maar echt doodmoe was ik ook niet. Dus afgelopen week had ik maximaal 2u per nacht geslapen. Zeker met die jeuk er nog bij kwam het er niet van om goed te slapen. Die jeuk en uitslag is gelukkig vandaag bijna helemaal weg vandaag 🙏🏻 Halleluja!

Dus vannacht echt geslapen als een roosje 🌹! Zonder jeuk, met een hele mooie dag om over te dromen. Heerlijk 🥰🙏🏻

Ik merk wel dat ik vandaag dan weer extra moe ben, maar dat heb ik er echt nog 100x voor over. En dat is ook heel logisch. Heb verder dit weekend niks gepland staan, omdat ik niet wist hoeveel last ik er van ging hebben, dus ik moet niks en kan lekker chillen.

Ik ga alleen straks lekker een pan groentesoep maken, weer een wasje ophangen en vanavond maken we samen Spaghetti met gehaktballetjes in Italiaanse kruidensaus. Één van de favorieten hier thuis, en echt lang geleden dat ik die gemaakt heb, want heb al wel een maand niet echt meer gekookt denk ik.

Maar al die gehaktballetjes draai ik lekker in bed met een pan op schoot 😂 scheelt weer..

Hier nog wat leuke filmpjes van gister om nog even extra met me mee te genieten 🥰❤

En nog wat foto’s van alweer cadeautjes, verse appels, en wat ik weer gekregen heb van weer veel lieve mensen!

Fijn weekend 😘🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *