12 November 2021 – Doneeractie

Heel lang over getwijfeld. Maar ik doe het toch. Wie niet waagt, wie niet wint!

En voel je tot niets verplicht 🙏🏻 via mijn eigen prive pagina kun je het delen. Dat is ook een vorm van hulp 😊


Doneeractie verhaal:
Ik heb melanoomkanker, stadium 4, met uitzaaiingen naar buik, longen, lymfklieren, hersenen en één spier.

Ik ben Merel, 32 jaar en had geen klachten.. Wel veel plannen voor een mooie toekomst. Die plannen moeten aangepast. Want ik krijg door mijn stadium 4 kanker alleen palliatieve behandeling, levensrekkend, geen kans op genezing. 

Ik heb 1 bestraling gehad voor de tumoren in mijn hoofd. En 1 behandeling met immuuntherapie. Helaas was ik hier allergisch voor en ben ik door het oog van de naald gekropen met een hersenvliesontsteking, een leverontsteking en veel andere bijkomende ellende.

Hierdoor moest ik eerst herstellen. Zonder verdere behandeling. Terwijl de kanker zo hard woekerde tussen mijn eerste en tweede scan. Afwachten was dus geen optie. Dus ik heb mij ook gestort op alternatieve behandelingen.

Die heb ik gevonden. En heb deze kuur in lage dosering nu al 2x met hulp van familie kunnen kopen. En met succes, want mijn laatste scan liet wel wat groei zien, maar niet zoveel als voorheen en ook vermindering. Daardoor mag ik starten met BRAF-MEK remmers vanuit het ziekenhuis. En de alternatieve kuur die ik doe zou samen met de behandeling echt een boost kunnen geven. 

Daarom zou ik nu graag de volledige kuur erbij willen doen in de hoge dosering voor een optimaal resultaat.

Want als mijn kanker heel erg vermindert verandert het Palliatieve beleid van nu, hopelijk in Actief beleid. En dan starten ze met behandelen om te genezen. Dat is mijn doel!!! Een wonder worden en genezen 🙏🏻

**************************************** 

Dankzij alle lieve mensen heb ik dat doel behaald! Ge-wel-dig!! Maar omdat er ook nog steeds gestort wordt boven het gevraagde bedrag wil ik mensen laten weten wat ik zou willen doen met het extra geld omdat de actie nog loopt tot januari.

Het geld wat ik nu nog extra binnenhaal gebruik ik voor de onkosten van deze site (zo’n 1750,- inmiddels) en uiteraard voor een vervolgkuur. Mocht ik daarna nog meer ophalen zet ik dit apart voor een eventuele begrafenis(laten we hopen van niet) want ik kon door mijn langdurige ziekte geen verzekering afsluiten.

****************************************

Voel je niet schuldig (als je niet kunt doneren) of verplicht om te doneren en geef alsjeblieft alleen als je kunt missen. Ik heb geen oordeel, ik probeer alleen een kans te krijgen op genezing.

Bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *