13 Januari 2022 – Afbouwen die handel..

Vandaag was het weer tijd voor een rondje bloedprikken. Dat vanmorgen braaf gedaan. Eind van de middag pas videogesprek met de arts, dus vandaar dat de update wat later is. Want heb eerst even gegeten 🤪

Mijn ontstekingswaarde zijn weer wat ze moeten zijn. Dus we kunnen vaststellen dat de prednison doet wat hij moet doen. En daar ben ik blij mee, want ik ben die prednison zelf zooooo beu!! Niet te zuinig..

Moe en buiten adem na 300 stappen, duizelig, hoofdpijn, weer bijna 9kg dikker(vocht) dus niet meer in mijn normale broeken passen. Echt dat verveelt snel kan ik je melden…..

Goede nieuws is dus ook dat ik weer mag afbouwen en vanaf morgen naar 60mg ga. Als we dit ‘plan’ weer zo voort kunnen zetten ben ik half februari weer helemaal van de prednison af en zal ik vanaf maart dus weer wat beter in mn vel zitten.

Ook hebben we dan, 31 januari, alle scans weer gehad. En 3 februari krijg ik de uitslag. Maar voor nu ziet dat er ook allemaal al goed uit. Dus we doen het niet voor niks 🙏🏻 anders was ik er al mee gestopt hoor 😆

Rondom mijn gezondheid verder weinig te melden. Met het huis gaat het gelukkig wel goed, de stukadoors en schilder zijn aan de slag. En ik hoef daar zelf dus niet zoveel te zijn, en dat is wel erg fijn!

Tot snel allemaal 🙋🏼‍♀🙋🏼‍♀😘❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *