15 Juni 2022 – Cliffhanger

Take 34 📢🎬🎥

Goedemiddag, daar ben ik weer met een nieuwe aflevering van ‘De Merel show’

Het was me namelijk het dagje wel weer gister….

Nadat we terug waren gekomen uit België, met op het eerste oog redelijk goed maar ook verwarrend nieuws, stopte de auto ermee… Zucht 🥴

Het kan ook nooit eens helemaal mee zitten.

Na een hoop getob uiteindelijk gelukkig hulp gekregen van een lieve buurjongen van mijn tante die mij (en de auto uiteraard) heeft gesleept naar mijn automonteur. Die stond mij om 23u s’avonds vrolijk zwaaiend op te wachten *kuchkuch*

We waren allebei erg blij 🤣

Afijn. De auto wordt weer gemaakt. Dat is dus ook weer verholpen. (Ja voor de oplettende lezer, zo’n 2 mnd geleden was hij ook stuk) Nu alleen hopen dat dit voorlopig de laatste keer is.

Inmiddels heb ik ook wat tijd gehad om na te denken over wat er gister verteld is. En het klinkt misschien gek. Maar heel enthousiast word ik er niet van.

In eerste instantie als je hoort dat je nog kinderen kan krijgen ben je blij. Maar reëel is het in mijn ogen totaal niet.

Want het betekend dat ik nu zwanger zou kunnen worden terwijl ik kanker heb 😅😅 omdat ik nog geen chemo heb gehad. Ik zou dan moeten stoppen met de tabletten, en theoretisch gezien ik daar beneden alles gezond. Dus kan het.

Ik vind het erg raar dat dat überhaupt een optie genoemd wordt. Voor mij/ons is dat het duidelijk niet! Wie zet er nou bewust een kind op de wereld als je zelf al amper kan overleven 🤔 Sorry als ik hiermee mensen tegen de schenen trap die dit wel kiezen. Maar nee. Mijn ‘optie’ is het niet.

Verder konden ze natuurlijk nog geen harde conclusies geven over behandeling zonder de beelden. Nu werd ik gistermiddag toen ik naar buiten kwam bij Gent toevallig nog gebeld door het UMC:

Wij hebben uw aanvragen voor informatie in behandeling genomen en we zagen dat u de gegevens gister nodig had. Dus ze liggen vanaf vandaag voor u klaar.

😅😅😅😅 Ik zeg maar even niks 🤯🤐🙄

Echt…. 😶😒 Wauw!

Deze kan ik morgen als ik er ben voor de officiële uitslag dus meenemen en opsturen naar Gent. Zodat ze hopelijk dan wel keiharde uitspraken kunnen doen. Want feitelijk kan alles wat ze nu hebben gezegd dan ook weer veranderen. Al gaan ze daar wel iets verder door dan in Nederland. Voor immuuntherapie kom ik sowieso nooit meer in aanmerking en voor studies ben ik ook uitgeloot omdat ik allergisch ben voor immuuntherapie en een hersentumor heb.

Om alles even wat helderder te krijgen heb ik heel mijn ziekteverloop beschreven icm mijn alternatieve kuur. En als ik zelf kijk denk ik dat ik kan concluderen dat de alternatieve kuur mij het meest ver heeft gebracht. Heel kort samengevat; met 1 gram hield ik alles stabiel, met 3 gram verkleinde alles, en nu na 4 weken zonder groeit het…

Misschien ook daarom dat ik niet sta te juichen voor chemopillen om de BRAFpillen te activeren. Want eigenlijk weet ik nu niet of die pillen überhaupt wat gedaan hebben. Alles bleef slinken tot nu, nu ik een hele maand geen alternatieve kuur gehad heb…

Als die pillen voor de vermindering had gezorgd(wat al een wonder was volgens de arts) dan was het nu niet gegroeid 🤔

Dus dan zou ik straks aan de chemo gaan om het effect van die pillen te heractiveren, terwijl het misschien al nooit gewerkt heeft voor mij.

Enige manier om daar mijns inziens achter te komen is om nu tot mn volgende scans(half september) weer mijn alternatieve kuur te gebruiken in 3 gram(dit is mogelijk omdat ik nog een nieuwe had gehaald met behulp van familie)

Is het dan weer geslonken is 1+1 voor mij 2.

Zou ik dan helemaal kunnen genezen met mijn alternatieve kuur, als ik het maar lang genoeg kan doorzetten??

Pffffff af en toe wordt je knettergek van al die onzekerheden. Je krijgt nooit garantie. Dus wat is nou goed en wat is fout.

In casinotermen; Kies je rood of zwart?

Als je het mij vraagt; All-in op rood en met de winst naar huis. Maar dat komt omdat rood mijn lievelingskleur is. Wat is rood daadwerkelijk in deze 🤔

Als je het heel plat bekijkt win ik eigenlijk altijd wat natuurlijk… Of heb ik eigenlijk al gewonnen.

Want zonder behandeling, of het nou alternatief of regulier was wat geholpen heeft, was ik er eind december 2021 al niet meer geweest volgens de doktoren. Maar het voelt toch meer als een slechte troostprijs…

En als het om leven ipv geld gaat is de vergelijking ook ver te zoeken. Want je hebt hier ook keuze voor een middenweg.

1. Alleen alternatieve kuur. Kinderwens nog mogelijk als ik zou genezen. Geen aantasting van mijn lichaam. Dus ook geen ontstekingsreacties als ik mogelijk weer allergisch reageer. Kwaliteit van leven drastisch verbeterd! Wel hele hoge kosten waardoor ik minder leuke dingen doe.

2. Alleen behandeling in België. Aantasting van het lichaam in hoge mate. Definitief afscheid kinderwens. En geen garanties dat het rekt omdat ik niet weet in hoeverre die tabletten gewerkt hebben. Kwaliteit van leven weer naar nulpunt.

3. Combinatie van behandelingen. Aantasting lichamelijk en ook financieel. Kwaliteit van leven naar nul en kinderwens definitief over.

Instinctief zeg ik; Optie 1! Mocht dat toch niet lukken kan ik altijd nog reguliere behandeling proberen 🙄 want ik blijf uiteraard wel elke 3 mnd scans krijgen.

Maargoed. Ik loop weer over én op alle zaken vooruit. Is de aard van t beestje denk ik😏

Laten we morgen maar even kijken wat ze in het UMC zeggen. En daarna kijken wat Gent vind van mn beelden….

Cliffhanger 282 🎬😅🤣

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *