15 November 2021 – Overweldigend!

Wat een weekend is dit geweest zeg. Ongekend! 🥴😵

Ik denk niet dat iemand dit van tevoren goed had voorspeld. Ik niet in ieder geval 🙈 Ik zit nu, precies 3 hele dagen later, nog maar 395 euro van de 20.000 euro af. Bizar!

Dat ik er uiteindelijk om durfde te vragen betekent niet dat ik ook had verwacht dat ik het zou halen! Heel onwerkelijk, maar wel waar 😍🤩 Zo ontzettend blij!!!

Naast de doneeractie was ik vrijdag ook begonnen met de nieuwe behandeling vanuit het ziekenhuis en ik moet zeggen dat buiten heel wazig/vlekkerig zicht en maagzuur ik eigenlijk weinig last heb van bijwerkingen tot nu toe. Dus dat is helemaal prima. Ook dat heb ik aan de kuur te danken 😊

Afgelopen weekend hebben we ook niet heel veel meer gedaan dan hele dagen gebeld, geappt en op facebook/messenger gezeten haha! Er waren heel veel enthousiaste mensen die met ons mee leefde!

Deze week hou ik het verder rustig. Dat ik daar vorige week voor had gekozen is wel echt even goed geweest! Dus we trekken het gewoon nog een weekje door!

Vanmiddag moet ik alleen even voor de antibiotica verneveling naar het ziekenhuis, maar dat neemt geloof ik een half uurtje in beslag!

Nogmaals, iedereen enorm bedankt 😘❤🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *