20 December 2022 – Nog beroerd…

Goedemiddag allemaal,

Hier is het nog flink draaierig en duizelig. Aangezien ik begonnen ben met de pillen en het elke keer rond de middag erger word ga ik er maar vanuit dat het daarvan komt.

Zou wel erg toevallig zijn anders.

Wel bereid ik me naar aanleiding van de bloed uitslagen vast voor op een slechtere scan. Net als vroeger. Mocht het dan toch goed zijn valt het alleen maar mee.

Verder was ik erg nieuwschierig of ik een verband kon vinden in mijn bloed uitslagen. Dus heb ik ze onder elkaar genoteerd met de bijzonderheden erachter.

Ik ga het nog een keer uitgebreider uitwerken op excel, met alle scanuitslagen erbij, maar dan moet ik eerst minder duizelig zijn, want ook fel licht maakt het er niet lekkerder op.

Wel viel me op dat bijna elke keer de s-100b eerst lager word en dan verhoogd. En mn uitslagen dan toch goed zijn.

Nu meten ze de eiwitten in het bloed, en het kan natuurlijk best zijn dat er meer eiwitten gemeten worden als deze worden afgebroken. Dat zou dan een stijging verklaren na een verhoging of start van pillen/kuur.

Ik ben nu eigenlijk nog meer benieuwd naar mijn bloed uitslag van 06-01-2023 en dan met name in vergelijking met mijn scan.

Als het nu verhoogd is en mijn scan laat iets verbetering zien dan is her verklaarbaar door het aantal afgebroken eiwitten.

Laten we dat hopen!

Verder is Dani’s creaties, waar ik haakpatronen voor test, nog zo lief geweest mijn doneeractie op haar pagina met 13000 volgers te plaatsen. En dat heeft al de nodige donaties opgeleverd. Echt super lief ❤❤

En als laatst wilde ik iedereen hier alvast hele fijne kerstdagen wensen, ook namens Eli. Wees lief voor elkaar, geniet van de mensen om je heen(en het eten natuurlijk) en sta er eens bij stil wat je allemaal WEL gehad hebt afgelopen jaar, ipv wat je niet had.

Fijne feestdagen 🎄🎄🎄🎅🏼🌟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *