22 September 2022 – Tumormaker op zijn laagst..

Hallo lieve allemaal, ik kom weer eens om het hoekje kijken.

Het afbouwen van de Prednison gaat super goed. Ik zit sinds eergister op 10mg. Daardoor werd ik eerst weer wat kortademig, maar vandaag gaat het al weer goed. De longarts zei dat mijn longen bij elke stap een stukje taak terug moeten nemen en dat ze daar even kort aan moeten wennen. Nou prima!

Afgelopen maandag ben ik ook weer bloed wezen prikken en had ik daarna telefonisch contact. Aangezien er geen bijzonderheden meer zijn(halleluja, eindelijk!) hoef ik maar 1x per maand te prikken en alleen bij de scans langs te komen bij de arts.

Ze zagen dat alle uitslagen er prima in orde uitzien en dat is top! Wat ik zelf later nog zag(die uitslag duurt altijd langer) is mijn tumormarker. Daar heb ik een tijdje terug al eens van gemeld dat hij nooit zo laag was geweest, 0.030! Nou, nu is hij nog lager; 0.022 🥳🥳🥳 dus ik weer blij! Mijn kuur is weer goed bezig daarbinnen 💪🏻🙏🏻

Verder eigenlijk niets nieuws te melden. Ik gebruik elke dag netjes mijn kuur, probeer mijn conditie te verbeteren en de stijgende lijn voort te zetten! Op 7 November de scans en dan weet ik op 8 November weer hoe het ervoor staat 😁😁 Nog even geduld dus..

Fijne dag allemaal 🥰🍀🙏🏻😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *