23 Augustus 2022 – Nare mensen….

Lieve mensen en minder lieve mensen,

Compleet tegen mijn principes in ga ik nu toch dit bericht schrijven. Maar ik merk dat ik de laatste 2 dagen helemaal niet blij word dat ik al weer zo’n mooi bedrag heb opgehaald, maar eerder verdrietig van sommige privé berichten die ik krijg.

Ik krijg van zo ontzettend veel mensen privé berichten met vragen over de kuur die ik gebruik. Met goedbedoelde adviezen, waar ik heel blij mee ben, want elke ervaring is welkom. Mensen die hoop halen uit mijn verhaal en vragen hebben over hoe ik het gebruik, die ik met liefde beantwoord. Ik heb er inmiddels bijna een dagtaak aan.

Maar als ik er dan zoveel werk in steek en dan ook nog eens diverse nare berichten krijg. Van mensen die twijfelen aan het bedrag dat ik vraag of vinden dat ik te veel geld vraag dan doet dat me echt zeer. Je mag me altijd om verduidelijking of antwoorden vragen. Maar ik ben geen oplichter.

Ik ben altijd open en eerlijk geweest. Over alles. Ik heb niemand verplicht om te doneren en zal nooit een cent van donaties uitgegeven aan iets anders dan mijn kuur en je kan me altijd het hemd van mijn lijf vragen.

Ik zet mijn hele hebben en houwen open voor een ieder die mee wil lezen. Geef jullie een kijkje in mijn leuke maar ook minder leuke dingen. Inmiddels al aan 1200 personen. Ik doe dit onder andere omdat ik andere mensen wil inspireren meer naar je onderbuik gevoel te luisteren, te laten zien hoe het leven met kanker is en om hoop te bieden dat er ook andere manieren zijn dan de reguliere wegen.

En ik wil dit ook blijven doen. Want positieve mensen zijn er gelukkig meer dan negatieve. Maar ik wil via deze weg wel de mensen die mij niet geloven vragen om deze pagina niet meer te volgen. Want het is een immens groot bedrag wat ik vraag, waar ik ook uitleg voor heb gegeven. Maar wat wel nodig is om nog een doneeractie te voorkomen EN om beter te kunnen worden. Niet voor een reisje naar de Bahama’s!

Zo, dat lucht op! 🤯😅 en door……. 💪🏻

Aan een ieder(heel veel gelukkig) die wel in mij geloven en misschien zelfs gedoneerd hebben. Uit de grond van mijn hart, bedankt! ❤😘 Mijn genezing is dankzij jou weer een stapje dichterbij.

Ik hoop voor 2 september in ieder geval het bedrag voor 1 kuur binnen te hebben. Want dan zit ik weer zonder. Duimen geblazen🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *