27 November 2021 – Van alles wat!

Goedemorgen allemaal,

Ik kwam weer even om het hoekje kijken. Ik heb namelijk een verplicht rustig weekend. Behalve dat ik gisteravond onverwachts met de cavia naar de dierenarts moest heb ik niks gepland staan. Dus denk dat dat het meest avontuurlijke van dit weekend word 😂

Gelukkig gaat het na wat medicatie en een lichtere portemonnee al weer een heel stuk beter met hem! Hij beet me net al bijna toen ik hem in de houtgreep moest houden om zijn medicijnen te geven. Maar ach, als iemand mij s’morgens vroeg bij mijn strot grijpt om 3 pipetten in mijn keel te duwen krijgt diegene ook een stomp voor zijn harses denk ik, dus het is hem vergeven 😉🤣

Verder heb ik gister brieven van het UMC ontvangen. En tot mijn verbazing staat mijn volgende scan gepland op 31 januari(ipv half/eind februari) dus ik was blij!! Wel een drukke dag haha. Want het weekend ervoor verhuizen we officieel over, en die dag moeten we ons huis in Meerkerk opleveren. De eerste scan is om 13.15 en de tweede pas om 15.30. Maargoed, het is maarliefst 2/4 weken eerder, en ik ben nu al benieuwd.

Voor die tijd heb ik 9 december en 6 januari nog bloedprikken en een afspraak. Ben eindelijk af van dat elke week prikken en controle. Omdat de prednison en alles wat daarbij hoorde gestopt is(foto 1). Heb nog genoeg over hoor(foto 2) Maar het scheelt al zo veel!

Kan ik me straks lekker focussen op het huis.

Het gaat namelijk nog steeds wel per dag vooruit. Ik moet alleen heel erg blijven plannen. Want als het goed gaat heb ik de neiging om veel te doen en te lang door te gaan. En daar heb ik dan de dag erna weer last van. Dus moet goed doseren, en dat blijft toch echt een mega leerpunt 🙈 Altijd al moeite mee gehad. En sowieso extra lastig als je al een hele tijd veel hebt moeten laten. Maar ook dat komt wel goed.

Ik zit al helemaal in de kerstsferen. Dus ik denk dat het veel kerstfilms worden dit weekend en tussendoor wat kerstmuziek 🎅🏼😂👌🏻wij zetten dit jaar geen kerstboom door de verhuizing, dus moet toch wat om in de sfeer te komen hé!

Nou, genoeg slap gelul, anders is het weer een lap tekst tot aan groningen. Enige wat ik nog kan melden is dat momenteel mijn vader en stiefvader in het vliegtuig naar Indonesië zitten om bij mijn broertje zijn bruiloft te zijn. Helaas konden wij daar nu niet mee naartoe(Door corona, maar ook door mijn ziek zijn) Dus ze hebben beloofd veel foto’s te maken en veel te filmen zodat we er toch een beetje bij zijn! Ze landen om 16u onze tijd(het is daar 6u later). En moeten dan eerst 3 dagen in quarantaine voordat ze naar mijn broertje en zijn vriendin kunnen.

Fijn weekend iedereen! Maak er ondanks de nieuwe maatregelen wat moois van 🌷❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *