3 Februari 2022 – Officiële uitslag

Net weer terug vanuit het UMCU. Nu officieel de uitslag gekregen en zoals ik al had gelezen was deze héél héél héél erg goed als ik de woorden van de arts moet gebruiken. Ik reageer uitermate goed op de tabletten die ze me geven 😂😂 Ja, prima 👍🏻

Buiten dat we de uitslag hebben besproken hebben we het er ook nog over gehad of ik eind April op vakantie zou kunnen. En ook dat is geen probleem. Nu hopen dat corona geen roet in t eten gooit 🥳🥳

Ook gaat het met de hersenvliesontsteking dusdanig goed dat ze verwacht dat deze wegblijft als de prednison is afgebouwd. Aankomende weken mag ik met stapjes van 5 afbouwen. Morgen ga ik weer een stapje omlaag.

De tabletten die ik nu heb kunnen nog voor verdere afname van de kanker zorgen aldus de arts.

Dinsdag zei ik dat ik graag de 3 dubbele alternatieve kuur door wilde zetten. Omdat die naar mijn mening heeft gezorgd voor dit héél héél goede resultaat. Maar dat is gewoon niet te betalen. Dus dat zal helaas niet lukken. Dus duimen dat die voor nu genoeg heeft gedaan…..

We hebben ook nog gesproken over eventuele overstap naar België(Gent). Omdat ik daar veel goede dingen over had gehoord. En omdat veel mensen die hier uitbehandeld zijn daar alsnog genezen.

De reactie van mijn arts daarop was; Er genezen hier ook mensen die ze in België niet konden genezen. Dat is overal. Maar als het jou gerust stelt om daar te praten moet je dat zeker doen. Nou, dat gaan we dan maar doen 😊

De arts heeft nu goede hoop dat doordat deze medicijnen zo goed aanslaan dat ik hier voorlopig nog mee vooruit kan. En ondertussen houden ze landelijk alle vooruitgangen en onderzoeken al in de gaten voor evt daarna.

Ik hoef nu komende 3 weken niet naar het ziekenhuis, tenzij er iets verandert in mijn situatie tijdens de afbouw van de prednison bijvoorbeeld.

Dus komende weken kan ik jullie hopelijk met rust laten 🤪😉

Fijne avond iedereen 😘🍀🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *