31 Januari 2022 – Scan dag

Vandaag was de dag van de scans. Alles ging lekker vlot, zoals 9 van de 10 keer bij het UMCU.

Op tijd aanwezig, even bloed laten prikken. Omdat het voor de oncologie is krijg ik altijd ‘voorrang’. Dit doen ze omdat iedereen van oncologie altijd een uur voor z’n afspraak moet prikken, en dan daarna de uitslagen de beschikbaar moeten zijn bij het bezoek aan de arts.

Ideaal is dat… Kan ik bijna altijd zo doorlopen. Nu dus ook wat eerder aanwezig voor mijn MRI. Aangemeld om 14.30, mijn afspraak was om 14.45. Maar met dat we naar de wachtruimte lopen werd ik al geroepen. 20 minuten in de scanner en toen naar de CT-scan. Er was een verpleegkundige even meegelopen om te zeggen dat ze al klaar waren en of ik daar ook wat eerder kon, zodat ik niet tot 15.30 hoefde te wachten. En weer werd ik dus voor ik kon gaan zitten al geroepen.

Daar ging ik ook met een noodgang de scan door. Contrastvloeistof erin en nog een keer.

En toen hup weer naar buiten 😂 Binnen het uur was alles dus al weer gebeurt 💪🏻 en zo waren we nog net de files voor ook!

Aankomende donderdag krijg ik om 14.20 de uitslag. Ben erg benieuwd. Uiteraard kan ik zelf in MijnUMCU al wel wat lezen. Zo kan ik mijn gesprek weer goed voorbereiden.

Wordt donderdag dus vervolgd. Ik ben reuze benieuwd, dan gaan we zien wat mijn pillen icm de 3 dubbele dosis van de alternatieve therapie gedaan hebben ❤🙏🏻🍀🙏🏻🍀❤ duimen geblazen mensen!

* Ondertussen zijn wij volledig over verhuist en zijn de sleutels van het andere huis ingeleverd. Kaartjes moeten dus naar ons nieuwe adres, stuur even een berichtje als je deze wil hebben. Zou zonde zijn als de kaartjes niet meer aankomen *

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *