13 Juni 2022 – Uitslag scans

Update scans onderaan:

—————————————————————————-

Goedemorgen deze maandag,

Een hoop van jullie zullen nu denken dat ik onderweg ben naar België. Maar die afspraak is in overleg verplaatst naar morgen zodat ze nog een dag langer kon voorbereiden op mijn komst omdat mijn dossier nog niet binnen was.

Mijn dvd met radiobeelden heb ik niet meegekregen. Staat toch echt 6 weken voor mevrouw. Nou, echt, ik ben bijna ontploft. Maargoed, helpt niks. Dus 🤷🏼‍♀ hopelijk kunnen ze aan de hand van de geschreven verslagen ook een goed beeld schetsen.

Afgelopen vrijdag ben ik weer door beide scans geweest. Die uitslag is helaas nog niet te zien in mijn UMC. Hopelijk eind van de middag, als dat zo is zal ik hier een update bij dit bericht geven. Officieel krijg ik die uitslag donderdag, maar ik gluur altijd graag eerder 😆

Morgen dus een spannende dag. Waar ik de hele week best wel last van heb gehad.

Altijd heb ik België als optie op de plank gehad. En nu ik die optie in heb gezet is de plank akelig leeg, en daar kreeg ik toch wel last van.

Veel huilen. Boosheid. Onmacht. Angst.

Iedereen zegt me het positief te bekijken en hoop te houden. En uiteraard doe ik dat ook. Maar soms moet je ook realistisch zijn en de andere uitkomst ook bekijken. En dat is niet leuk…

Gelukkig is morgen de afspraak. Ik probeer geen verwachting te hebben en er vanuit te gaan dat ze niks kunnen. Dan valt t altijd mee. Zo heb ik al mijn afspraken benadert en dat werkt voor mij het beste.

Fijne maandag ❤

—————————————————————————–

Vorige maand heb ik 4 weken geen alternatieve kuur kunnen gebruiken door vakantie..

Resultaat;

Een uitzaaiing in mijn hoofd en 10 in nu beide longen erbij(was altijd alleen links)

Kortom niet best. Ik kan dus duidelijk niet zonder mijn alternatieve kuur…. Nu helemaal benieuwd wat ze in België zeggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *