16 Augustus 2022 – Scan dag

Hallo lieve allemaal,

Vandaag had ik mijn scans. En ik moet zeggen ik ben zeer benieuwd naar de uitslag. Helaas is de afspraak daarvoor een week verplaatst. Dus niet a.s. donderdag, maar de week erna. Gelukkig kan ik zelf al eerder spieken 😉

Afgelopen weekend was ik zonder antibiotica en ik merkte dat ik weer meer benauwd werd en meer moeite had met dingen als traplopen.

Daarop zondag contact opgenomen met de dienstdoende longarts. Aangezien het nog licht was en ik net met een ’traject’ bij een andere longarts begonnen ben wilde hij zich er niet in mengen. Paracetamol erbij mocht wel, en kan wellicht helpen de overgang minder groot te maken.

Ik heb een Elektronisch consult gestuurd naar mijn eigen longarts en deze wilde toch even aankijken. Door de vele medicatie zijn mijn organen, en dus ook mijn longen, lui geworden en hebben soms wat langer nodig om te beseffen dat ze zelf weer aan de slag moeten.

Mocht ik koorts krijgen, erg gaan hoesten of slijm opgeven moest ik direct bellen. Maar verrassend genoeg gaat het vandaag al weer een stuk beter met extra paracetamol. Dus 🙏🏻 goede hoop dat het beter gaat.

Nu duimen voor een goede uitslag. Met name zeer benieuwd naar mijn longen 😆 Kijken wie er gelijk krijgt 🙈🤪

Wordt vervolgd, fijne week 🍀❤🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *