18 November 2021 – Voorstellen..

Afgelopen dagen/weken zijn er zoveel mensen bijgekomen op de groep. Een groot deel kent mij helemaal niet persoonlijk.

En dat vind ik zo bijzonder. Dat jullie meeleven met iemand die je niet eens kent. En misschien ook wel gedoneerd hebben.

Daarom heb ik besloten om kort iets over mijzelf te vertellen;

Ik ben Merel🙋🏼‍♀, 32 jaar en ben opgegroeid in Dalem (ZH). Ik woon samen met Eli🙋🏻‍♂ in Meerkerk en heb een hond Mazzel🐶, een paard Aukje🐴 en 2 cavia’s Muffin🐹 & Brownie🐹.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige👩🏼‍⚕ gevolgd in Utrecht en ben daarna gaan werken in het Erasmus MC in Rotterdam, waar ik iets later de kinderopleiding ben gaan volgen in het Sophia kinderziekenhuis, alleen ik werd helaas ziek.

Na een lang traject ben ik op mijn 23e voor 80-100% afgekeurd door het UWV door meerdere chronische aandoeningen.

Ik heb vanaf toen meerdere dingen geprobeerd qua werk en diverse therapieën gehad voor de aandoeningen, maar met name voor de depressies en dwangstoornis die ik kreeg door het ineens thuis zitten. Heel lang getobt… Geen makkelijke tijd. Maar de laatste 4 jaar gaat het een stuk beter en heb ik meer vrede met de situatie.

Omdat het langere tijd stabiel goed gaat mocht ik van het voorjaar met toestemming en hulp(in de vorm van begeleiding) van het UWV toch een eigen bedrijfje mocht starten.

Hiephiephoera🎊 een beetje zelfstandigheid terug 🥳!

Ik heb mijn vaders webshop gekregen en maakte zelf nieuwe artikelen.

En het begon zelfs aardig te lopen. Ook hadden wij in deze periode net ons huis verkocht, en een nieuw huis gekocht, waar we 6 december de sleutel van krijgen 🏡🔑🥳 en alles zag er dus super goed uit! Eindelijk zat het na zoveel jaar tobben eens mee..

En toen kreeg ik dus kanker…. 😔

Vanaf half juli ben ik in een achtbaan gezet, en heb ik geen kans meer gehad om uit te stappen, want hij staat nooit stil.

En vanaf dat moment is dus ook alles terug te lezen op deze ‘blog’. En nu zijn we dus hier.. Op het punt dat ik meer dan 550 volgers heb en ik mezelf voor moet stellen omdat meer dan de helft me eigenlijk helemaal niet kent 😂

Nou.. Dit is dus een hele korte samenvatting van wie ik ben en hoe ik hier ‘beland’ ben samen met jullie. 😊🥰

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *