24 Oktober 2022 – Niet echt fit…

Goedemorgen allemaal,

Het gaat weer wat slechter, dus dan ben ik hier weer. Als het goed gaat horen jullie me niet. Zal eens proberen dat te veranderen, anders ook zo negatief 🤣

Afgelopen vrijdag mocht ik weer afbouwen met de prednison. Waar ik toen nog dacht dat ik de afgelopen keer toevallig een verkoudheid had opgelopen net met het afbouwen ga ik daar nu heel erg aan twijfelen. Of eigenlijk…. Ik weet zeker dat ik elke keer bij afbouwen deze klachten krijg..

Afgelopen zaterdag merkte ik al dat ik op stal wat eerder begon te zweten en wat meer moeite had met dingen doen. Uiteraard heb ik dat vakkundig genegeerd. Maar zaterdagavond had ik een feestje en ik had het inmiddels al best benauwd.

Maar ik zou ik niet zijn als ik de polonaise mee moet doen op het nummer ‘Liever te dik in de kist dan een feestje gemist’ want ja… 🤪🤷🏼‍♀😉

Aangezien ik zelf het nummer billenshake aan de lijst had toegevoegd kon ik die een uur later ook niet overslaan. Moet er wel bij zeggen dat ik na de 2e minuut al bijna tegen de vlakte ging, maar we zullen doorgaan!!

Tjah… Zo ben ik nu eenmaal. Ik accepteer het maar gewoon 🤣 Wel was ik zo slim om de hele zondag vrij te plannen voor een bankhangdag. Uberhaupt zorg ik vaak dat ik de zondag niks doe. Om ook niet te hoeven koken zijn we buiten de deur even gaan eten. Van de auto naar de voordeur(achter zat op slot en wij kunnen niet bij ons huis parkeren) was echt te ver.

Ik zei nog stoer tegen Eli; Ik vind het niet zo erg hoor. Nu weet ik gewoon dat ik weer een week last heb, en eind november ook. Dan moet ik daar maar rekening mee houden.

Nou dat is natuurlijk grote bullshit. Ik heb er zo’n hekel aan!!! Ik word er zo kwaad van. Want ik ben het zo ontzettend zat om altijd maar bezig te zijn met ziek zijn en afspraken af moet zeggen, moet verzetten of uberhaupt al te plannen met het idee dat ik dan weer ziek word.

Hopelijk is het eind November de laatste keer. Dan mag ik afbouwen naar 0.. Dus dat probeer ik maar voor ogen te houden. Vorige week had ik nog bloed geprikt en alles zag er goed uit, dus dat is positief.

Nu maar hopen dat ik over 5 dagen weer van dit gehijg af ben. De hond kijkt me af en toe bijna jaloers aan. Hier kan zelfs hij niet aan tippen…. 🐶😜

Fijne week iedereen 🥰😘😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *