7 November 2022 – Scan dag

~ NIEUWE UPDATE OP DE PAGINA ~

Goedemiddag allemaal!

Vandaag was de dag van mijn scans en voor het eerst was ik vandaag echt ontzettend nerveus.

Ten eerste doordat het nu wel erg spannend word of alles weg is. En ten tweede omdat ik de laatste keren over moest geven in de ct-scan en mijn hoofd nu al zelf begon te denken..

Ik werd al wakker met de gedachte; Owh ja. Zo scannen. Pff ben nu al misselijk. Slaat nergens op natuurlijk.. Eenmaal daar eerst in de MRI scan. Nooit problemen gehad. En nu toch dat stemmetje in mn hoofd toen ze zei; hier komt het contrast mevrouw. Gelijk weer zo’n golf van misselijkheid.

Dus heb mezelf even zeer streng toegesproken dat we na 15 maanden nu niet ineens met deze onzin gaan beginnen.

Allemaal goed gegaan bij de MRI en toen door naar de CT. Het liep iets uit, wat normaal nooit gebeurt. Kan gebeuren natuurlijk. Maar moest deze keer een andere CT in.

De verpleegkundige had namelijk gelezen dat ik een paar keer over had gegeven en had gezien dat dat door een bepaalde soort contrastvloeistof komt. Zogezegd alleen bij de CT-scanner Heide. Bij Bos en Duinen gebruiken ze andere, dus ze had me gewisselend.

En dit ging helemaal super! Helemaal geen last gehad. Ik was zo blij!!! En uiteraard heb ik haar dat ook verteld. Scheelt weer een hoop spanning voor de volgende keer.

Verder ben ik helemaal afgebouwd met de prednison naar 0(Dat wisten jullie nog niet, verhaal volgt later nog)

En het gaat super goed. Het is nu al 9 dagen op 0 en ik heb afgezien van de eerste paar dagen benauwdheid verder geen klachten gekregen. Niets wijst erop dat er nu weer een ontsteking ontwikkeld. Maar ik juig maar niet te vroeg 😉😅😆 Hopelijk kan ik nu wel weer lekker gaan afvallen, dat is wel een grote ‘wens’

Donderdag heb ik een afspraak bij mijn arts voor de uitslag. Maar ik spiek uiteraard stiekem zelf al (elk uur) of er al wat op staat.

Tot uiterlijk donderdag dus 🙋🏼‍♀🙏🏻🍀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *