7 November – Uitslag CT-scan al binnen..

Jullie kunnen stoppen met duimen. Ik heb de hele tijd gespiekt.. En eerst was de uitslag van de CT-scan er. De scan die mijn romp scant.

Berichtje naar de familie;

De uitslag van mijn Ct-scan van daarnet is al binnen!

Laat ik voorop stellen dat ik meer benieuwd ben naar de MRI van mijn hoofd omdat daar de ‘laatste’ tumor zat vorige keer.

Maar leuk om te melden is dat in de rest van mijn lijf nergens geen kanker meer te bekennen is. Zelfs geen dikke lymfeklieren meer. Helemaal niks noppes nada!!! 🥳🥳🥳

Iedereen kaarsje branden en duimen voor een goede MRI scan 🙏🏻🥰

————————————————————————

Dus ik was best blij… Maar ook nog best zenuwachtig.

Jullie kunnen stoppen met duimen en de kaarsjes uitblazen want de uitslag van de MRI is er ook. En die is ronduit KUT!

4 nieuwe uitzaaiingen, en geen kleintjes ook.. 1 van 13mm, 1 van 8mm, 1 van 4mm en 1 van 3mm en vergeet de gluiperd die er nog zat niet. Die is ongewijzigd 2mm maar wel wat dichter van structuur.

Ik heb jullie hulp dus echt vreselijk hard nodig. In de rest van mijn lijf is echt alles weg. Maar de hersenen zijn zo moeilijk bereikbaar. Ik ben iets lakser geworden in het gebruik van de vitamine en moet dat dus echt weer goed oppakken.

Want opgeven doe ik never nooit niet! Ik zal dit redden! Ik kwam van zover. Dus even een stap terug en dan weer vooruit!!!

Wel zeker dat ik mn rijbewijs niet terug krijg denk ik zomaar 😅

Mag ik jullie allemaal vragen de link nog eens te delen op jullie pagina? Kopiëren en plakken aub, delen gaat niet vanuit een besloten groep. Bedankt 🙏🏻🍀

https://www.doneeractie.nl/genezing-in-zicht/-66741

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *