24 September 2021 – Dag 4 in het ziekenhuis

Dag 4;

Nou, daar zijn we weer. Smorgens voel ik me het beste, dus het liefst schrijf ik dan de update, ook nog over de dag ervoor.

Vandaag heb ik een ontzettende baaldag๐Ÿ˜’ dus als iemand hem over wil nemen. Voor de snelle beslisser > 70% korting! ๐ŸŸฃ

Gisterochtend zag de wereld er prachtig uit, of nouja…. Beter dan de dag ervoor๐Ÿ˜‰ en de dag daarvoor.

Nu even wat minder! 2 stapjes vooruit, nu echt even รฉรฉn terug.

Mn immuunsysteem ligt nu echt op z’n gat, met als gevolg een mond met blaren, 4 of 5 koortslippen en een zeer slechte nacht.

Mn leverwaarde zijn ook niet goed meer door de behandeling, dus ik mag geen paracetamol en al dat soort dingen meer hebben tegen de pijn. Ze zijn al aan het kijken wat dan wel. Maar heel ideaal is het niet.

Ze hebben voor de nacht wel wat andere slaapmedicatie(tramadol) gegeven, helaas zonder succes;

23.10 Kijk eens, dit mag u wel. Kan u in ieder geval goed slapen. Ahh super, dankjewel!!

00.45 Nog wakker? ๐Ÿ˜ฌ Ja, zoals je ziet ๐Ÿ‘€

02.25 Waarom slaapt u nog niet? Uhmm ja ๐Ÿคท๐Ÿผโ€โ™€ weet ik veel!

Ik kan mijn draai niet meer vinden na hele dagen in dat kutbed, maar eruit kan ook niet. 30 min is echt de max voor mijn zware zonnebloem hoofd op een te dun stokje. Althans, zo voelt het ๐Ÿ˜… ik zie er niet echt uit als een mooie zonnebloem helaas ๐ŸŒป

Het infuus loopt al weer sinds half 6, extra langzaam want de eerste dagen stond mijn slokdarm zo’n beetje in de fik. Had ik vandaag echt ff geen zin in. Daar kreeg ik dan wel weer wat voor uiteraard, maar eer dat dan weer werkt enzo. Dus nee hoor.. Dan maar wat langzamer. Dat uurtje kan er ook nog wel bij. Of t nou 6 of 7u is, wat uiteindelijk toch altijd al 9 of 10u wordt door dat stomme spul. Het schuimt, het is stroperig. De verpleegkundige hebben er allemaal een hekel aan, ik ook ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€ Maargoed, het is helaas nodig. Na vandaag nog 2x, aftellen is zo leuk โœŒ๐Ÿป

Nou, genoeg geklaagd! Feitelijk gezien gaat het op sommige punten namelijk wel weer iets beter dan gister. Ik was niet duizelig bij het naar de wc gaan๐Ÿฅณ Dus ze zijn niet voor niks aan t werk. Daarover gesproken; ik heb ook veel leuke verpleegkundige die regelmatig een praatje komen doen. Want ik schijn toch een soort uniek te zijn op mijn leeftijd en met al deze gekkigheid. De meeste zijn nog jonger dan ik en die blijven me dus ook echt met U aanspreken๐Ÿ™ˆ Brrrrrr!! Maar aanspraak heb ik dus wel.

Gister heb ik helaas niet meer kunnen douchen, ook al was ik dat s’morgens allemaal van plan. Het infuus was uiteindelijk rond half 2 pas klaar ofzo. Dus een beetje plonzen aan de wastafel was het beste was ik er van heb kunnen maken. S’middags met Eli en Pa nog wel een broodje gegeten in het restaurant beneden, met de rolstoel uiteraard, want ja dat hoofd he! Erg veel hadden ze niet aan me. Want de ochtend/begin middag had al zo veel energie gekost dat ik mn ogen amper open kon houden. Maargoed, ik was even uit bed.

Vanmiddag komen Eli en Mama, iets later in de middag, zodat ik s’middags nog kan slapen en gaan we hopelijk vanavond met z’n 3e in het restaurant eten. Mits ik iets kan eten… ๐Ÿ˜… anders dan pap… We gaan t zien!

Tot morgen weer mensen ๐Ÿ™‹๐Ÿผโ€โ™€๐Ÿ˜˜ ik trek me even terug in mn ‘ik ben chagrijnig’ schulp.

Dit nummer helpt me altijd weer vrolijk te worden ๐Ÿคฃ ik hou er van!
https://youtu.be/BFugEoNNUFc

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *