25 April 2022 – Op vakantieeeeee

Hèhè, eindelijk zit het eens mee 🥳

Ik heb groen licht om op vakantie te gaan 😁😁

Ze hebben vanmorgen in het groot overleg mijn scans nog eens besproken, en aangezien nu ook de MRI scan van mijn hoofd geen nieuwe uitzaaiingen of groei laten zien kan het gewoon niet kloppen dat het alleen in mijn longen nieuwe tumoren zouden zijn. Dus dat is nu officieel van de baan geveegd.

Ik heb nog eens duidelijk gevraagd wat de omvang van mijn tumoren nu daadwerkelijk is aangezien ik nog wel eens verschillende afmetingen zie staan. Mijn hoofd is 9mm bij 8mm en in mijn long is hij nu van 13mm naar 9mm gegaan. Verder zijn nergens verontrustende dingen te zien.

Zelfs al verdwijnen ook de laatste 2 tumoren zullen ze nooit spreken van genezen. Maar dan spreken ze van niet meer traceerbaar of niet meer meetbaar.

Maar daar wil ik dus wel voor gaan 💪🏻

hoe precies moet ik nog even over nadenken, maar daar heb ik op vakantie genoeg tijd voor. Mijn alternatieve kuur is namelijk op. En wat ik gedoneerd heb gekregen is toch anders dan wat ik hiervoor had. Dus ik zou toch liever nog een keer switchen.

Nu de koffers pakken en vakantie vieren. Ik heb genoeg oppassers mee, dus Eli heeft ook eindelijk een beetje vakantie daar 😂

🍀🙏🏻❤ Fijne maandagggggg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *