27 December 2021 – Toch naar het ziekenhuis…

Hallo allemaal,

Vanmorgen toch weer het ziekenhuis gebeld omdat de koorts alleen maar hoger en hoger werd en overdag niet eens meer wegging ondanks de paracetamol.

Gelukkig was mijn eigen arts er weer en die heeft me gelijk laten komen. Dus om 12u ging ik de molen weer in.. Bloedprikken, Coronatesten, Viruskweken, Longfoto, Plasje inleveren, Lichamelijk onderzoek. Hoppa! Apktje met een kleine beurt 😂

Daar kwam uit dat ik geen corona of andere griep virussen heb, dat mijn bloed nog gelijk is aan donderdag en dat ik geen blaasontsteking of longontsteking heb. Maar wat dan wel.. Want er blijft dan weinig over…

Ja jullie raden het nooit…. Maar ik ben waarschijnlijk wederom allergisch voor mijn behandeling 😪😪😪😭 en deze moet dan ook stoppen.

Voor nu eerst voor 2 dgn. Als de koorts dan wegtrekt weten ze het zeker, en dan blijft de behandeling gestaakt. Enige wat ze dan kunnen proberen is de andere vorm(er waren 2 soorten waar ik toen uit mocht kiezen).

Als de koorts onverhoopt toch aanhoud(wat ik nu hoop) moet ik opgenomen worden, want dan ligt het niet aan de behandeling maar toch aan iets anders.

Maar ik voel de bui al weer hangen… ☁☁🌂

Echt 🤬 Hier kan ik echt heel kwaad om worden. Doe je zo hard je best om beter te worden. En alles wat geprobeerd wordt gaat niet. Waarom nou weer?! Waarom bij mij nou weer zo…..

Maargoed. Dat antwoord krijgen we niet. Dus ik stel de vraag ook maar niet meer…. 😑

Wordt vervolgd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *