24 December 2021 – Toch nog even bloedprikken..

Hallo lieve allemaal

Nog even een kleine update. Want gister moest ik weer bloedprikken. Mijn leverwaarde waren stabiel, maar helaas niet verbeterd en mijn ontstekingswaarde gaan wat omhoog.

Omdat ik ook hoest(dat weet ik aan t stof in het huis) moest ik van de arts even een zelftest doen voor corona voor de zekerheid. Maar die was negatief. En ook de arts denkt niet dat dit het is.

Eerst zou ik voor longfoto moeten. Toen toch weer niet. Heel rommelig en onduidelijk deze keer. Ben ik niet gewend van het UMCU.

Maar er bleven dus 4 opties over;

1. Die coronatest is niet helemaal betrouwbaar en ik heb corona (zeer onwaarschijnlijk)

2. Mijn lijf reageert op mijn nieuwe therapie (weer allergie)

3. Mijn lijf is nog steeds bezig met stabiliseren na het stoppen van de prednison (erg laat)

4. Ik ontwikkel een longontsteking.

Nu lijken 2 & 3 mij zelf onwaarschijnlijker na anderhalve maand. En ik geloof de zelftest + dat ik nergens kom en in mijn buurt niemand is geweest die klachten heeft/had.. Dus ik denk zelf dat ik in de race ben voor longontsteking, ook gezien de ontstekingswaarde die omhoog gaan. Dat roep ik ook al een paar dagen, en ik ken mijn lijf aardig goed.

Echter had ik geen koorts. Dus dat maakte dat een longfoto toch ineens niet hoefde. Maar 2u na het gesprek met mijn arts had ik het zo koud, en ik voelde zo warm > 38.1. Paracetamol ingenomen. 2u later > 38.5.

Toch maar even de dienstdoende oncoloog gebeld en die wil ook nog geen foto, maar het afwachten. Dus mocht thuis gewoon gaan slapen. Nou dat is een zweterig nachtje geworden met 38.8 en weer paracetamol.

Nu is mijn temperatuur 37.8, dus officieel geen koorts. Maar aangezien mijn normale temperatuur ongeveer 36.5 is wel verhoging. Maar ik hoefde niet te bellen of iets te ondernemen, alleen als de situatie onhoudbaar werd.

Blijft de koorts en krijg ik verder geen klachten stoppen ze mijn behandeling. Blijft de koorts en krijg ik meer klachten heb ik longontsteking. Trekt de koorts weg en gaat alles weer beter was het nog van de prednison. Aldus 2 artsen..

Blijkbaar willen ze daar ook een beetje rustig kerst vieren 😂🙋🏼‍♀

Dus dan wachten we het maar af hè… Het zal mij benieuwen 🙈

Fijne kerstdagen allemaal 🎄🎅🏼✨

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *