4 Mei 2022 – Toch weer last…

Hallo lieve mensen!

Waar ik hoopte om een leuk berichtje te schrijven over een zeer geslaagd einde van de vakantie, met het bericht dat ik weer thuis ben moet ik jullie helaas toch weer teleurstellen.

De vakantie was zeer geslaagd, dat 100%

Tot vandaag dan.. Vanmorgen heb ik helaas toch weer moeten bellen met het Umcu omdat ik wéér die stekende pijn tussen mijn schouderbladen had vanmorgen en ook wederom last heb bij diep inademen/inspanning ondanks de prednison.

Weer kreeg ik een andere arts. Die heeft naar aanleiding van mijn klachten de prednison verdubbeld en 4×1000 mg pcm voorgeschreven voor de laatste dag in de hoop dat dat genoeg is om thuis te komen.

Helpt dit niet en blijft de pijn moet ik morgen hier een turkse arts mij laten goedkeuren voor de vliegreis 🙄 Nou…. Ik gok dat het veel beter gaat 🙈

Maar wat ik nog vervelender vind is dat deze arts aangaf dat ze twijfelt of het wel een longontsteking is. Zij denkt toch ook meer aan groter wordende uitzaaiingen.

Waarom mijn buik en hoofd dan niet uitgezaaid zijn weet ze ook niet..

Pfffffff echt hoor, schiet mij maar lek. Hier wordt je toch echt helemaal niet goed van!! Zal blij zijn als ik snel naar België kan voor een second opinion. Want op deze manier weet ik niet meer wie of wat ik nu moet geloven.

In ieder geval. Buiten dat. Hoor ik morgen om +/- 21.00 weer in NL te zijn en heb ik vrijdag om 08.30 een afspraak met die arts. En 1 ding is zeker. Ik EIS een nieuwe scan zodat ze tenminste eens zeker weten waar ze nu over praten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *