4 Oktober 2021 – Dierendag

Goedemorgen deze maandag!

Ik maak nog even een berichtje. Vanmiddag mag ik naar het ziekenhuis. Ben ik erg blij mee, want heb erg veel last gehad van mijn lever.

Voor het weekend begon hij heel erg op te zetten, drukte mijn maag omhoog en dus veel maagzuur in mijn slokdarm 🔥 au! Slapen was er dus ook niet bij. Want plat liggen was onmogelijk.

Eli is het weekend in de logeerkamer gaan liggen, want die had keelpijn. Dus het zekere voor het onzekere genomen en flink afstand gehouden. Daardoor kon ik s’nachts wel gewoon film kijken, haken, etc. Is toch beter dan in t donker piekeren haha.

Daarbij kwam dan nog dat elke keer als ik iets te veel at, te moeilijk verteerbaar of wat dan ook ging mijn lever weer in de staak. Met messcherpe steken als gevolg. Dus ik heb na de picknick overleeft op soepjes, kwarkjes en fruit. Niks mis mee gelukkig.

Maar ben blij dat ze er vandaag naar kijken… Om half 3 heb ik een echo, duurt 10 minuten. Daarna moet ik door naar bloed prikken, 16 buizen. En dat moet nuchter, vanaf een uur geleden mocht ik niet meer eten en drinken. En dan mogen we al weer gaan.

Hopelijk zijn we dus met een half uurtje weer klaar. Dus heb goede hoop dat het goed gaat. Want afgelopen weekend heb ik meerdere keren per dag echt wel 30 minuten omhoog gezeten zonder steun aan mijn nek. Dus echt wel trots 💪🏻😎

Morgenochtend krijg ik dan de uitslagen. En uiteraard ga ik die ook met jullie delen.

Nou dit was ik dus aan het typen, maar toen werd ik gebeld….

Ik moet nu eerst bloedprikken, dan naar de echo en daarna wil de arts me toch zelf even zien. Dus als het goed is krijg ik vanmiddag gelijk de uitslagen! Wordt denk ik vandaag dus nog een berichtje van mij hier 🙏🏻

Als laatste weer even mijn cadeautjes die ik nog heb gekregen ❤ Het klavertje 4 komt zelfs al uit, dus dat hij veel geluk mag gaan brengen 🍀🍀

En wederom iedereen bedankt voor alle lieve berichten, appjes, kaartjes, cadeautjes, kaarsjes branden, etc. 🙏🏻❤🥰

Owh! En natuurlijk fijne dierendag!! ❤🐶🐴🐹

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *